Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobitom SA a mai bifat un contract cu Primăria Constanţa, în valoare de peste 8.000 de lei

ro

18 Jan, 2017 00:00 3220 Marime text
Cunoscută în peisajul constănţean ca fiind societatea de casă a autorităţilor locale şi judeţene ani la rând, Mobitom SA a mai bifat, recent, un contract cu Primăria Constanţa. Municipiul Constanţa a anunţat pe SEAP rezultatul achiziţiei directe pentru „Ferestre PVC cu geam termopan“. Astfel, potrivit informaţiilor publicate, Mobitom SA este cea care va livra opt ferestre, în valoare de 8.288,92 de lei (1.839,16 euro)
 
Noua achiziţie constă în: patru ferestre formate din trei canaturi, o parte fixă, una mobilă, partea superioară fixă, cu o înălţime de 200 cm; două ferestre formate din două canaturi, o parte fixă, una mobilă, înălţimea de 150 cm; o fereastră formată din două canaturi, partea superioară fixă, partea inferioară mobilă, înălţimea de 205 cm; o fereastră formată din trei canaturi, două părţi fixe în laterale, una mobilă în mijloc, înălţimea de 165 cm. Toate ferestrele sunt de culoare stejar auriu, iar părţile mobile sunt prevăzute cu plase pentru ţânţari, geam termopan cu rame PVC cu cinci camere.

Despre Mobitom SA

Mobitom SA a fost implicată în proiectul locuinţelor ieftine pentru tineri şi a câştigat în 2008 şi în 2009, numai de la Primăria Constanţa, licitaţii în valoare de aproape 2.300.000 de lei, fără TVA. Asta ca să nu mai punem la socoteală numeroasele contracte cu CJC-ul condus de Nicuşor Constantinescu, dar şi cu instituţiile subordonate Primăriei sau Consiliului Judeţean. Nu trebuie să uităm nici faptul că în portofoliul companiei se numără proiecte precum fântânile arteziene din Constanţa, Aqua Magic, reabilitarea Delfinariului şi Spectrum Residence. Firma a fost controlată de defunctul Gheorghe Oancea, care avea în portofoliul său şi afaceri precum On Plonge, Plonge Prest, Plonge, Shark şi Five-Holding.
 
Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Mobitom SA a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ion Roată. Capitalul social subscris, de 2.250.542,5 lei, integral vărsat, este compus din 900.217 acţiuni. Asociat persoană fizică este SC Five-Holding SA, cu 98,678% din capitalul social, şi Listă Acţionari, cu 1,322% din capitalul social. Administratorii firmei Mobitom SA, care se ocupă de fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice, sunt Valentin Boroş, David Sişu şi Valentin Ciuceanu.

Despre Five-Holding SA 

Cu sediul social în municipiul Constanţa, Five-Holding SA a luat fiinţă în anul 1998. Capitalul social subscris, de 1.550.000 de lei, integral vărsat, este compus din 6.200 de acţiuni. Acţionar persoană juridică este societatea Ditline Investments Ltd, cu sediul în Cipru, care deţine 86% din capitalul social. Acţionari persoane fizice sunt Ionuţ Oancea, Rareş Drăistaru-Oancea, Oana Drăistaru-Oancea şi Alexandru Oancea, fiecare cu 3,5% din capitalul social.
 
Persoane împuternicite sunt Victor FedulGabriel Culea, SC Anirva Manager SRL, reprezentată prin Valentin Ciuceanu. Five-Holding SA desfăşoară activităţi de comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii