Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iarna bate la uşă Cine va repara sobele din clădirile CFR Constanţa (document)

ro

22 Oct, 2014 00:00 3301 Marime text
Compania Naţionala de Căi Ferate CFR SA a atribuit contractul „Reparaţii sobe clădiri pe raza Sucursalei Regionale CF Constanţa“ societăţii Stone Construct SRL. Valoarea totală finală a contractului atribuit este de 144.321 de lei. Interesant este că lucrările ar trebui să înceapă, iar frigul deja bate la uşă. Prin urmare, este foarte probabil ca gerul să îi prindă pe angajaţii Sucursalei Regionale CF Constanţa cu sobele nereparate.
 

Potrivit anunţului de atribuire nr. 151071/21.10.2014, publicat pe SEAP, contractul constă în „demontarea sobelor şi remontarea părţii demontate în cazul unor defecte ca: rosturi lărgite între plăci, cahle defecte, cărămizi sparte sau căzute, canale pentru evacuare gaze fisurate sau înfundate, garnituri metalice nefixate corespunzător sau defecte“. La acestea se adaugă acţiuni constând în „demontare-remontare sobe în cazul unor uzuri mari, construire de noi sobe şi coş de fum, înlocuire de uşi focar, uşi cenuşar, grătar sobă şi plită, curăţarea sobelor şi a coşurilor de fum“.

Din datele Registrului Comerţului

Stone Construct SRL a fost înfiinţată în anul 2001 şi are sediul social în municipiul Medgidia, strada Constantin Golea. Capitalul social subscris este de 60.000 de lei, integral vărsat, compus din 6.000 de părţi sociale, valoarea uneai fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator este Ivanof Vasile, născut în 1949, în Constanţa. Societatea se ocupă de „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii