Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Green Master SRL furnizează produse agrochimice pentru pepinierele Agigea și Mamaia (document)

ro

24 Apr, 2016 18:03 2921 Marime text
 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Regia Naționalaă a Pădurilor - Romsilva RA a atribuit prin licitație deschisă  contractul „Produse agrochimice Constanța” cu locurile principale de livrare la Pepiniera Agigea și Pepiniera Mamaia, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut. Produsele agrochimice constau în insecticid, fungicid, rodenticid, erbicid selectiv și erbicid total, potrivit licitatiepublica.ro
.
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit constractul a fost Green Master SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 7.984 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 6.853,75 lei fără TVA.
 
Green Master SRL are un capital social de 50.200 de lei, funcţionează din anul 2002 şi are ca asociaţi pe Angelica Grusea, născută în anul 1959 la Cluj-Napoca, cu 70% din părţile sociale, care este şi administrator şi fiica sa, Ramona Angela Grusea, în vârstă de 30 de ani.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii