Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR SA va achiziționa un utilaj multifuncțional pentru defrișat vegetația (document)

ro

14 Dec, 2017 17:54 1523 Marime text
Compania Națională de Căi Ferate "CFR" – SA a încheiat un contract de achiziționare ”utilaj multifuncțional pentru defrișat vegetația în zona CF și accesorii” învaloare de 385.400 lei. Firma câștigătoare este Irum SA.

Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului este: achiziționarea a două tractoare cu putere de minim 130 CP dotate cu dispozitive mecanice pentru defrișat vegetația (mulcere) cu lățime de lucru minim 2 m, necesare pentru asigurarea gabaritului de liberă trecere și a vizibilității la trecerile la nivel și a semnalelor, în concordanță cu cerințele caietului de sarcini.

Despre societatea câștigătoare

Irum SA a fost înregistrată în anul 1992, în Reghin, județul Mureș.

Potrivit Ministerului Finanţelor, pe anul 2016, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 72.022.047 lei, un profit net de 9.761.696 lei şi un număr mediu de 406 salariaţi.

Conform Registrului Comerțului, capitalul social subscris este de 1.249.297,5 lei , integral vărsat, compus dintr-un număr de 499.719 acțiuni, fiecare a câte 2,5 lei.

Acționarul societății este Maviprod SRL, cu sediul în județul Mureș.

Persoanele împuternicite sunt Nistor Sorina (director), Bejan Petru (director), Oltean Mircea Eugen (director), Băciulescu Ioan (administrator), Oltean Violeta (administrator)  și Oltean Mircea Eugen (administrator).

Domeniul de activitate principal, conform codificării (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2), este ”fabricarea maşinilor şi utilajelor pentru agricultură şi exploatări forestiere”.                                                                                                                      

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii