Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât a câştigat Crucial Systems & Services SRL de la CN APM Constanţa şi pentru ce (document)

ro

24 Aug, 2017 00:00 3036 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) a atribuit contractul „Extindere sistem de stocare pentru sistemul de mesagerie electronică“, în valoare de 165.950 de lei, societăţii Crucial Systems & Services SRL.
 
Extinderea sistemului de stocare date pentru sistemul de mesagerie electronică constă în livrarea şi instalarea următoarelor echipamente: module de stocare Store Virtual (două bucăţi) şi server (o bucată).
 
Persoanele care deţin funcţii de decizie din cadrul CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa responsabile de atribuirea contractului sunt: director general - Dan Nicolae Tivilichi, director general adjunct - Marian Tănase, director economic - Daniela Şerban, şef Departament Administrativ - Mădălina Creţu, şef Serviciu Juridic şi Contencios - Iulian Pepi Tănase, şef Departament Achiziţii Publice - Otilia Ifimov, Departament Achiziţii Publice - Aurelian Liţă, şef Serviciu Informatică - Elisabeta Hurduc, şef Birou Administrare Reţea - Ionuţ Dumitru Gumeni.

Crucial Systems & Services SRL, în datele Registrului Comerţului 

Potrivit Registrului Comerţului, consultat pe 23 august, Crucial Systems & Services SRL a fost înfiinţată în anul 1998 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 36.000 de lei, integral vărsat, este compus din 3.600 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este deţinută de Elena Andreea Avrigeanu, născută pe 17.08.1972, în Constanţa, şi
Bogdan Mihăiţă Moldoveanu, născut pe 15.07.1973, în Bucureşti, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice, este Bogdan Mihăiţă Moldoveanu. Potrivit Ministerului de Finanţe, pentru anul 2016, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 4.555.579 de lei, un profit de 35.800 de lei şi 15 salariaţi.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei. 
 
Citeşte şi:
 
Ce societăți au câștigat contracte cu Autoritatea Navală Română. Ce valoare au contractele obținute (documente)
 
Cui a atribuit contracte Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Constanța în 2011 (document)
 
Contract de circa un milion de lei pentru Crucial Systems & Services (document)
 
Sisteme de informare şi servere, pentru Centrul pentru Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (document)
 
CN APMC cumpără calculatoare de la o firmă din Constanţa (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii