Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Elevilor îşi alege preşedintele

ro

19 Apr, 2015 14:24 1460 Marime text
Luni, 20.04.2015, începând cu ora 11:00 în sala de spectacole a Palatului Copiilor Constanţa va avea loc Adunarea Generala a Consiliului Judeţean al Elevilor Constanţa. În cadrul acestei întruniri CJE îşi va vota preşedintele, vicepreşedintele şi directorul pe departamentul de ‘’ Concursuri şcoalre şi extraşcolare’’.Candidaţii şi-au depus aplicaţia de înscriere pe www.wedu.ro, urmând ca dosarele de candidatură în format fizic să se valideze luni începad cu ora 9:00.
CJE speră să adune la această şedinţa un număr cât mai mare de reprezentanţi pentru a putea implini cvorumul şi a desfăşura sesiunea de votare într-un mod corect şi legitim.
Pe lângă votarea candidaţilor pentru posturile vacante, va fi supusa spre votare şi Metodologia de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiilor din cadrul Consiliului Elevilor precum şi Regulamentul de Organizare şi Funcţionare.
La această adunare va fi prezent şi Alexandru Drăghici, preşedinte al Consiliului Regional al Elevilor şi vă invităm să luaţi parte la o sesiune transparentă de alegerei, în spirit democratic care are ca scop restabilirea imaginii CJE.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii