Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

5 IUNIE 2014 – ZIUA MONDIALĂ A MEDIULUI

ro

04 Jun, 2014 12:32 2367 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța organizează în perioada 02-06 iunie 2014 o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi Zilei Mondiale a Mediului. Dintre acestea amintim: o expoziție de colaje din materiale reciclabile realizate de copiii de la Colegiul Național “Regina Maria” din Constanța. Cele mai reușite lucrari vor fi premiate în data de 05.06.2014 la sediul instituției.

De asemenea, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța este partener la evenimentul organizat de Asociația EcoWatch “Crosul biciclistilor”. Joi, 05.06.2014, la ora 10.00 va demara un cros al bicicletelor pe  traseul Sala Sporturilor – Mircea cel Bătrân – Mamaia – Aqua Magic – retur pe Alexandru Lăpuşneanu – oprire la City Park în parcare, unde se va desfăşura un flashmob cu tema „Cetăţean Responsabil“. Cei care vor dovedi această calitate vor primi diplome.
Tot pe data de 5 iunie 2014 vor fi premiate lucrările câștigătoare ale concursului organizat cu ocazia Zilei Diversității Biologice ale elevilor clasei a VI-a de la Școala cu clasele I-VIII nr.28 Constanța.

Celebrarea Zilei Mondiale a Mediului are loc în fiecare an pe data de 5 iunie și oferă ocazia de a readuce în atenția publicului unele reflecții asupra protecției mediului înconjurător, fenomen care în ultimii ani a devenit una din prioritățile la nivel mondial. Aniversarea acestei zile a fost stabilită în anul 1972 în cadrul Adunării Generale a Națiunilor Unite, cu scopul de a marca deschiderea Conferinței de la Stockholm asupra mediului.
 
 
p. DIRECTOR EXECUTIV,
LAVINIA MONICA ZAHARIA
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii