Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect. Un teren din Mircea Vodă, concesionat pentru exploatare minieră (document)

ro

25 Jan, 2017 16:22 2210 Marime text
Consiliul Local Mircea Vodă se va întruni, pe data de 31 ianuarie, în şedinţă ordinară, având pe convocatorul şedinţei mai multe proiecte de hotărâre. Un prim punct important care va fi supus votului se referă la iniţierea procedurii de negociere directă pentru concesionarea unui teren în suprafaţă de 110.000 de metri pătraţi, aflat în extravilanul localităţii Ţibrinu.
Potrivit lui George Ionaşcu, primarul comunei Mircea Vodă, terenul urmează să fie concesionat unui operator economic.
 

Va fi pus la licitaţie pentru concesionare, se pot înscrie toate firmele care au ca obiect de activitate exploatare minieră”, a declarat George Ionaşcu.

 
Un alt proiect face referire la modificarea unei hotărâri mai vechi, care a fost adoptată în luna iulie, anul trecut, ce prevedea cumpărarea unui teren în suprafaţă de 7.000 de metri pătraţi.

Nu în ultimul rând, un alt proiect care va fi analizat de consilierii locali de la Mircea Vodă se referă la aprobarea achiziţionării de servicii de consultanţă, de asistenţă şi/sau reprezentare juridică. În ceea ce priveşte acest punct, edilul comunei susţine că trebuie aprobat la început de an, astfel încât, în caz de nevoie, administraţia locală pe care o conduce să poată achiziţiona servicicii de consultanţă. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii