Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean Constanţa, convocat în şedinţă ordinară. Iată proiectele de pe ordinea de zi!

ro

22 Sep, 2017 13:50 2841 Marime text
În conformitate cu dispoziţiile art. 94 alin. 1 şi 3 din Legea nr. 215/2001 a administraţiei publice locale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se convoacă Consiliul Judeţean Constanţa în şedinţă ordinară, pe data de 29.09.2017, ora 11.00, în Sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Judeţean Constanţa, cu următorul proiect al ordinii de zi:  
 
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de Ocupare a Funcțiilor Publice din cadrul Direcției Publice Județene de Evidență a Persoanelor Constanța, pentru anul 2018.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii licenței de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale, conform Legii serviciilor de transport public local nr.92/2007, operatorului de transport S.C.Flaviu Transcom S.R.L.Iniţiator : Vicepreședinte – Palaz Claudiu Iorga.
  3. Proiect de hotărâre privind acualizarea programului de transport public de persoane prin curse regulate în trafic județean, valabil în perioada 2014-2019, prin modificarea graficului de circulație corespunzător traseului cod 34 Constanța – Agigea - Sanatoriu.Iniţiator : Vicepreședinte – Palaz Claudiu Iorga.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Programului cu obiectivele şi lucrările de drumuri şi poduri pentru anul 2017, finanţate din bugetul Consiliului Judeţean Constanţa. Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017 pentru Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori”- Constanța.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017  pentru Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros”- Constanța.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017 pentru Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul”- Constanța.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017 pentru Centrul Judeţean de Resurse și de Asistenţă Educațională - Constanţa.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri și cheltuieli și a Listei de investiții pe anul 2017 pentru Biblioteca Județeană „I.N.Roman” - Constanța.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri și cheltuieli și a Listei de investiții pe anul 2017 pentru Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” - Constanța.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
  11. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei și a Statului de funcții de la Teatrul de Stat Constanța.      Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
  12. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017 la Teatrul de Stat Constanța.      Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
  13. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2017 şi modificarea listei de investiţii pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.      Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia. 
  14. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli și modificarea Listei de investiții, pe anul 2017, ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului  Constanța.      Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
  15. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr.103/28.04.2017 privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru achitarea arieratelor, susținerea programelor de dezvoltare locală și pentru susținerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală pe anul 2017.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
  16. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr.199/28.07.2017 privind reapartizarea pe unități administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru achitarea arieratelor, susținerea programelor de dezvoltare locală și pentru susținerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală pe anul 2017.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
  17. Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Consiliului de Administraţie al Centrului Cultural Judeţean Constanţa “Teodor T. Burada”.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
  18. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza SF/DALI aferenţi Proiectului “Reabilitare energetică a clădirilor Centrului de Plasament Antonio, Constanţa”. Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
  19. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza SF/DALI aferenţi Proiectului “Reabilitare  energetică a clădirilor Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă , Constanţa”. Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
  20. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza SF/DALI aferenţi Proiectului “Reabilitare energetică a clădirilor Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Poarta Albă”. Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
  21. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de Parteneriat pentru derularea Proiectului “Reabilitare energetică a clădirilor Centrului de Plasament Antonio, Constanţa”. Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
  22. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de Parteneriat pentru derularea Proiectului “Reabilitare energetică a clădirilor Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă, Constanţa”.  Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
  23. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de Parteneriat pentru derularea Proiectului “Reabilitare energetică a clădirilor  Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Poarta Albă”. Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
  24. Proiect de hotărâre privind aprobarea  modificării componenţei nominale a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Constanţa. Iniţiator : Vicepreşedinte – Learciu Dumitru Daniel
  25. Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului referitor la constituirea Judeţului Constanţa ca parte civilă în dosarul penal nr.2407/P/2016 aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
  26. Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului referitor la constituirea Judeţului Constanţa ca parte civilă în dosarul penal nr.2404/P/2016 aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
  27. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului propriu de venituri și cheltuieli și a listei obiectivelor de investiții ale Județului Constanța pe anul 2017.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii