Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali ai comunei Valu lui Traian sunt convocaţi în sedință extraordinară

ro

21 Apr, 2016 19:13 2976 Marime text
 
Consiliul Local al comunei Valu lui Traian se reunește luni, 25 aprilie, în sedință extraordinară. Pe ordinea de zi sunt trecute zece roiecte de hotărâre, nouă dintre acestea fiind inițiate de primarul Florin Mitroi.
 
Unul dintre proiectele de hotărâre ce va fi dezbătut de către aleșii locali va fi cel privitor la aprobarea încredințării directe a contractului de achiziție – servicii de stropire împotriva dăunătorilor în comună. De asemenea, consilierii vor supune votului și proiectul referitor la aprobarea Fișei de date a achiziției și a caietului de sarcini în vederea organizării procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț pentru execuție Lucrări de natură imprevizibilă în cadrul Proiectului: „Modernizare drumuri de interes local, comuna Valu lui Traian, județul Constanța”.
 
Aleși locali vor supune votului și proiectul privind aprobarea achiziționării contractului – realizare Trotuare, accese și spații verzi pe strada Calea Dobrogei (DN 3). Va fi votat și cel referitor la aprobarea achiziționării contractului „Pietruire spații și alei în comuna Valu lui Traian”.
 
De asemenea, va fi supus votului și proiectul inițiat de consilierul local Iancu-Iulian Tudosoiu, referitor la încheierea unui contract de comodat cu SC Mario Style SRL, ce va avea ca obiect spațiul situat în comuna Valu lui Traian pe strada Calea Dobrogei numărul 260 și va avea ca destinație – Secție de Votare.    
 
Pentru a putea citi toate proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi, accesați secțiunea „Documente”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii