Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seară de jazz la Mangalia Harry Tavitian va susţine un concert în aer liber

ro

25 Jul, 2014 16:25 2347 Marime text
Vineri, 1 august, în faţa Casei de Cultură a Municipiului Mangalia, va avea loc un concert extraordinar susţinut de Harry Tavitian. Seara va fi deschisă de poeta şi editoarea Denisa Comănescu, coordonatoarea colecţiei Humanitas Fiction, care, în cadrul evenimentului, va prezenta cele mai recente apariţii.
 
„Cu Denisa sunt prieten vechi şi am făcut împreună un recital de jazz şi poezie, la Muzeul Literaturii Române din București. Denisa va recita câteva din poemele sale, pe care eu le voi însoţi cu improvizaţii de jazz. Apoi, va urma recitalul meu, în care o voi avea ca invitată pe Aida Tavitian”, a anunţat artistul pe blogul personal. Intrarea la acest spectacol este liberă, iar concertul este prilejuit de Târgul „Carte la nisip” de la Mangalia.
 
Harry Tavitian, originar din Constanţa, a fost numit „cel mai important jazzman român contemporan” de International Herald Tribune. În cei peste 35 de ani de activitate, artistul a susţinut numeroase concerte peste hotare, în ţări precum Rusia, Lituania, Franţa, Italia, Germania, Portugalia, Scoţia. Din anul 2011, Harry Tavitian este cetăţean de onoare al Constanţei.
 
Sursa foto: harrytavitian.files.wordpress.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii