Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire cu scriitorii Petronela Rotar şi Adrian Teleşpan în City Park Mall din Constanţa

ro

24 May, 2014 13:11 2449 Marime text
Librăria Cărtureşti din incinta City Park Mall din Constanţa găzduieşte, marţi, 27 mai, de la ora 18:30, o întâlnire a cititorilor cu scriitori Petronela Rotar şi Adrian Teleşpan.
Petronela Rotar a publicat prima ei carte, „O să mă ştii de undeva”, în luna aprilie a acestui an. Pe site-ul Editurii Herg Benet, Mihail Vakulovski declara că „după ce o să citeşti cartea ei de debut, o să exclami precum o tenismenă care tocmai a câştigat un turneu foarte important – Wow! – şi de aici încolo o să ştii exact de unde o cunoşti”.
Adrian Teleşpan este autorul bestseller-ului „Cimitirul”, aflat de 26 de săptămâni în top zece la Cărtureşti. „Cimitirul” este una dintre cele mai dezbătute cărţi din mediul online românesc. Actriţa Monica Bîrlădeanu mărturisea pe site-ul Editurii Herg Benet că „odată ce treci peste << urbanismul >> limbajului şi disecţiile întâlnirilor amoroase ale lui Adrian Green, Cimitirul îţi propune un personaj care îmbrăţişează cu curaj imperfecţiunile, şi le înţelege şi acceptă, şi care navighează cu mult umor într-un univers plin de personaje bizare, aproape suprarealiste”.
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii