Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere - Tănase Iulian Pepi Șeful Serviciului juridic și contencios din cadrul CN APMC, cu patru bunuri imobile și două mobile (documente)

ro

09 Aug, 2017 00:00 4863 Marime text
Tănase Iulian Pepi, șeful Serviciului juridic și contencios din cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APMC), a menționat în declarația de avere completată în iunie 2017 două terenuri intravilane, ce aparțin soției sale, Roxana Mihaela Pepi. Unul a fost dobândit în 2006, prin contract de vânzare-cumpărare, și are suprafața de 700 mp, iar celălalt a fost dobândit în 2011, prin contract de donație cu clauză de habitație viageră, și are suprafața de 185 mp.
 
Potrivit aceluiași document, soția sa deține o casă dobândită în 2011, prin contract de donație cu clauză de habitație viageră, având suprafața construită la sol de 119 mp, iar suprafața totală construită, de 238 mp. Roxana Mihaela Pepi are, de asemenea, un apartament dobândit în 2016, prin contract de vânzare-cumpărare, cu suprafața de 59,39 mp.
 
Conform declarațiilor de avere aferente anilor fiscali 2015 și 2016, Tănase Iulian Pepi deține două autoturisme, marca Opel, dobândite prin contract de vânzare-cumpărare, unul fabricat în 2006, iar celălalt fabricat în 2010. Cu excepția apartamentului mai sus menționat, toate bunurile mobile și imobile figurează și în declarația de avere completată în 2016.
  
Tănase Iulian Pepi nu are bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă și de cult, colecții de artă și numismatică sau obiecte care fac parte din patrimoniul cultural național sau universal a căror valoare însumată depășește 5.000 de euro. Nu are nici conturi și depozite bancare, fonduri de investiții sau forme echivalente de economisire și investire, inclusiv carduri de credit, ale căror sume totale să depășească 5.000 de euro.
 
În ultimii doi ani nu a obținut servicii, cadouri sau avantaje primite gratuit sau subvenționate față de valoarea de piață din partea unor persoane, organizații, societăți comerciale, regii autonome, companii/societăți naționale sau instituții publice românești sau străine, inclusiv burse, credite, garanții, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală să depășească 500 de euro.
 
În 2016, Tănase Iulian Pepi a obținut venituri în valoare de 126.879 (monedă neprecizată) de la CN APM SA Constanța, iar soția lui a încasat 31.893 (monedă neprecizată) de la Spitalul Județean Constanța, 1.185 (monedă neprecizată) de la AVI Farm Plus, 26.640 (monedă neprecizată) de la Laborprofmed SRL, dintr-un contract de închiriere, și 250.000 (monedă neprecizată) dintr-un contract de donație. La veniturile familiei s-a adăugat alocația copilului, în valoare de 1.008 (monedă neprecizată).
 
În 2015, șeful Serviciului juridic și contencios din cadrul CN APMC a încasat venituri în valoare de 108.654 (unitate monetară neprecizată) de la compania menționată, iar soția sa, Roxana Mihaela Pepi, a câștigat 27.921 (unitate monetară neprecizată) de la Spitalul Județean Constanța, 90.000 (unitate monetară neprecizată) printr-un contract de donație și 26.640 (unitate monetară neprecizată) de la de la Laborprofmed SRL, dintr-un contract de închiriere. La veniturile familiei s-a adăugat alocația copilului, în valoare de 756 (monedă nespecificată).
 
În declarațiile de interese aferente anilor sus-menționați, șeful Serviciului juridic și contencios din cadrul CN APM SA Constanța precizează că are calitatea de membru în cadrul Colegiului Consilierilor Juridici Constanța.
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale lui Tănase Iulian Pepi, șeful Serviciului juridic și contencios din cadrul CN APMC.
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța și ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii