Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Milos Club & Lounge, locul unde nu există cafea în meniu (galerie foto)

ro

15 Apr, 2014 00:00 4488 Marime text
Situată pe bulevardul Mamaia, în apropierea Universității Ovidius, Milos Club & Lounge funcționează mai mult ca o cafenea (deși este impropriu folosit termenul, din moment ce în meniu nu este specificată cafeaua).

Deşi este deschis non-stop, deci se adresează oricărui gen de public, în meniul localului nu este trecută licoarea esenţială a celor mai mulţi dintre noi: cafeaua. Desigur, de preparat o prepară, dar nu se obosesc să o treacă în meniu... Trebuie să subliniez: nu este menţionat nici măcar un fel de cafea ori vreun preparat care să conțină această băutură.
Tocmai de aceea, nu este un loc pe care să îl recomand, mai ales celor care țin cont de perioadele happy hour, pentru că ar fi dezamăgiți. Așa cum am fost și eu. Să nu mai spun că prețurile nu sunt pentru studenți, ci sunt la fel ca în toate localurile. Un suc costă 6 lei, acelaşi preţ avându-l şi apa sau berea. Preţul unei limonade este 8 lei, iar cocktail-urile ajung până la 20 lei. Vinurile, care nu sunt reprezentate prea bine în meniu, costă 60 de lei, orice sticlă.

Ţinând cont că la doi pași se află un alt loc, unde poți fi mai liniștit în legătură cu prețurile, cred că Milos Club & Lounge nu e cea mai bună alegere. Un alt minus este legat de designul nepotrivit pentru un loc pe care îl poți frecventa şi ziua. Iar dacă te afli aici după apus, e cu atât mai rău: totul e întunecat, iar, la un moment dat, nici baia nu o mai nimerești. Mai ales că, după o anumită oră, chelnerița trage obloanele, ca și cum nu ar fi destul de întuneric.
Cu siguranță nu vă recomand să mergeți la Milos Club & Lounge!
Conform Registrului Comerțului, Milos Club & Lounge funcționează pe societatea SC MB Kessy SRL, cu sediul în Călărași. Asociați în această societate sunt: Marilena Livia Caraivan (care este, de asemenea, și administratorul firmei), Eduard Gladin Caraivan, Theofanis Apostolos Bartzis și Stergios Bartzis. Marilena Livia Caraivan are calitatea de asociat și în Gladin Com SRL (radiată) și B.G.F. Company SRL. În 2012, societatea a avut o cifră de afaceri de 698 lei.

Informații utile
Adresa: Bd. Mamaia, nr. 122 bis
Facebook: https://www.facebook.com/MilosPub
Foursquare: https://foursquare.com/v/milos-club--lounge/523ca62911d2f758081df571?ref=atw
Contact: 0722.912.612.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii