Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caffe Hausbrandt, un local nou şi elegant în Constanţa (galerie foto)

ro

10 Dec, 2015 00:00 7204 Marime text


Caffe Hausbrandt este un local intim şi elegant, deschis de curând pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, la intersecţia de la Trocadero. Ca orice curios, am fost prezentă acolo să văd ce au de oferit.
 
Ambianţa este bună pentru un mic dejun, o gustare, o cafea între două întâlniri, evenimente de socializare sau pur şi simplu pentru o seară relaxantă, într-o companie plăcută. Este un local mic, dar aerisit.
 
Cafeneaua dispune de o ofertă simplă de produse, dar de calitate. O cafea costă 6 lei, un macchiato are preţul de 7 lei, o ciocolată caldă costă 9 lei, un ceai, tot 9 lei, pe un suc dai 6 lei, iar pe o bere, 7 lei. La capitolul mâncare, poţi alege între croissante (6 lei), sandviciuri (8 - 18 lei), bruschette (6 - 8 lei) şi salate (15 - 20 de lei).
 
Mi-am comandat un sandvici pollo (15 lei). Ospătăriţa a fost foarte amabilă. A adus băutura imediat şi a venit şi cu un bol cu covrigei din partea casei. Mi-a spus că o să dureze cam zece minute până va fi gata mâncarea. Şi, între timp, a adus şi un caiet în care să trec prima mea impresie despre cafenea. În acel caiet erau exprimate fel şi fel de păreri ale clienţilor. Mi s-a părut o idee interesantă! În acest fel, ei află ce e bun şi ce ar trebui adăugat. Asta înseamnă că le pasă de clienţi şi îi interesează ce ar trebui să facă pentru aceştia. Sandviciul a fost bun şi proaspăt. Totuşi, nu a fost extraordinar, astfel încât să dea pe cineva pe spate.
 
Consider că au început cu dreptul şi, dacă ar mai adăuga câteva preparate în meniu, ar fi perfect.

Ce spune Registrul Comerţului

Caffe Hausbrandt funcţionează pe societatea Imprebild SRL, înfiinţată în anul 2012, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce are ca activitate principală „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 9 decembrie, asociaţi în firmă sunt două persoane juridice: Madgu Invest SRL Constanţa şi Florenţia Investments SRL Constanţa. Administratorul firmei este Marisa Busolli, cetăţean italian.
 
Potrivit vrajitorul.eu, Imprebild SRL a înregistrat la finele anului 2014 o cifră de afaceri de 2.642.298 de lei, un profit de 17.432 de lei şi şapte salariaţi. La sfârşitul anului 2013, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 17.215.521 de lei, un profit de 1.513.396 de lei şi 12 salariaţi.

Madgu Invest SRL este o societate cu sediul social în municipiul Constanţa, înfiinţată în anul 2007, ce se ocupă de „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“. Asociatul unic şi administratorul firmei este Marisa Busolli. La sfârşitul anului 2014, Madgu Invest SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 192.483 lei, un profit de 9.753 lei şi doi salariaţi. La finele anului 2013, firma înregistrase o cifră de afaceri de 521.549 lei, un profit de 299.740 lei şi doi salariaţi.  
 
Florenţia Investments SRL este o firmă înfiinţată în anul 2006, cu sediul social în municipiul Constanţa ce se ocupă de „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“. Asociat persoană juridică este SVS Consulting SRL, iar administratori sunt Luca Vestri şi Marisa Busolli. La sfârşitul anului 2014, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 67.754 lei, un profit de 13.609 lei şi 0 salariaţi. La sfârşitul anului 2013, Florenţia Investments SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 271.608 lei, un profit de 145.029 lei şi 0 salariaţi.
 
SVS Consulting SRL este o firmă cu sediul social în Italia. Potrivit svsconsulting.it, SVS Consulting este o corporaţie italiană, a cărei domeniu principal de activitate este cel al companiilor de inginerie şi imobiliare în Italia şi în străinătate. Potrivit aceluiaşi site, titularii de la SVS Consulting sunt doi ingineri italieni, dr. ing . Schipani Angelantonio, director unic al companiei şi dr. ing . Luca Vestri.
 
Marisa Busolli nu mai figurează în altă societate.

Informaţii utile
Facebook: www.facebook.com/Caffe-Hausbrandt
Telefon: 0733.730.996
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii