Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? La şapte ani de la moartea lui Michael Jackson, scandalurile în jurul megastarului nu încetează să apară (video)

ro

25 Jun, 2016 00:00 4505 Marime text
Pe 25 iunie 2009, fanii din întreaga lume ai megastarului Michael Jackson au izbucnit în lacrimi când au aflat că idolul lor s-a stins din viaţă. Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în reședința lui din California, în urma unui stop cardiac provocat de o supradoză de un anestezic foarte puternic. Acesta îi fusese administrat chiar de medicul lui personal, Conrad Murray. Moartea lui Michael Jackson a însemnat o pierdere imensă, atât pentru industria muzicală, cât şi pentru fanii artistului.
 
Un raport al poliţiei legat de o percheziţie efectuată la proprietatea lui Michael Jackson în 2003, dezvăluind latura morbidă a regelui pop şi aplecarea spre pedofilie, a ieşit recent la lumină. „Documentele confiscate de poliţie prezintă o imagine înfricoşătoare şi sumbră a lui Jackson", notează sursa citată de Radar Online. La câteva zile de la apariţia acestor noi documente, fiica starului, Paris Jackson, a reacţionat. „Din păcate, întotdeauna lucrurile negative vor vinde. Fac un apel la voi să ignoraţi mizeria şi aceşti paraziţi care vor să facă o carieră încercând să îmi defăimeze tatăl”, a spus Paris Jackson.

A obţinut succesul la o vârstă fragedă

Michael Jackson s-a născut în Gary, Indiana, fiind al şaptelea copil al familiei Jackson. A obţinut succesul la o vârstă fragedă, alături de fraţii săi mai mari, cu care a format trupa The Jackson 5. În 1971, s-a dedicat carierei solo şi s-a bucurat de un succes imediat şi răsunător. Pe lângă abordarea muzicală şi mişcările scenice, Michael Jackson a fost apreciat şi pentru stilul de star - mănuşi albe, şosete albe, pantofi negri de piele, geacă roşie de piele, pălărie neagră. În decursul carierei, a vândut peste 300 de milioane de înregistrări.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii