Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flash Mob în Gara Constanța, cu ocazia minivacanței de Ziua Copilului (VIDEO)

ro

31 May, 2023 10:14 1064 Marime text

 Minivacanța de Ziua Copilului i-a inspirat pe cursanții școlii de dans „Total – Centrul atipic de Artă și Mișcare”, care au organizat un flash mob în Gara CF Constanța. 15 tineri au dansat pe melodia  „Love never felt so good”, interpretată de Michael Jackson și Justin Timberlake.
 
Pregătiți pentru minivacanță, înainte de a urca în trenul care i-a dus la destinație, tinerii au lăsat bagajele din mână și au început să danseze, spre surprinderea călătorilor care se aflau în gară și care s-au oprit timp de câteva minute să îi admire. Apoi, copiii și-au luat rucsacurile și troller-ele și au urcat în trenul care îi ducea în vacanță., transmite CFR Infrastructură ărin intermediul unui comunicat oficial. 
 

„Noi ne numim Total Dance Crew și suntem trupa de  performanță a școlii „Total – Centrul atipic de Artă și Mișcare” din Constanța. Astăzi, 15 persoane, cu vârste cuprinse între 9 și 20 de ani au dansat în Gara Constanța. Pentru acest moment am fost inspirați de minivacanță și dorim să încurajăm tinerii să danseze, dar să și călătorească mai des în țară.

Ne bucurăm de această vacanță și o exploatăm la maximum cu diferite proiecte, dar mai și călătorim”, a precizat instructorul coregraf Roxana Căbău.

  Citește și: Ziua Copilului, marcată la Constanța. „1 Iunie, MAI bine cu noi!“. Ce surprize sunt pregătite pentru cei mici

„Ne plac astfel de proiecte, pentru că am vrea ca lumea să danseze din ce în ce mai mult, să facă mișcare sub toate formele, indiferent că suntem în gară, în parc, pe malul mării sau oriunde în oraș. Cursanții noștri vin la școala de dans pentru că se simt bine și descoperă o altă latură a vieții, prin dans, iar acest lucru este cel mai important. Invităm copiii să danseze și să facă orice formă de mișcare, de la alergare, mers cu bicicleta, înot sau orice altceva, pentru că sportul este sănătate pură”, a afirmat Corina Tiron, managerul școlii. 

 
foto: CFR Infrastructură 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii