Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Astăzi, Jessica Simpson... (video)

ro

10 Jul, 2014 10:49 2213 Marime text
Astăzi, cântăreaţa Jessica Simpson, originară din Texas, îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Devenită cunoscută la sfârşitul anilor '90, cu melodia „I Wanna Love You Forever”, Jessica Simpson, de la o vârstă fragedă, a început să cânte în corul bisericii locale, urmând să promoveze muzica creştină în cadrul unui turneu, la 14 ani. Ulterior, a fost abordată de o casă de discuri şi a început promovarea primului ei single, care s-a clasat în primele zece locuri ale topurilor muzicale.
Genurile abordate de artistă variază de la muzica pop la blues sau muzică country, tema cea mai des utilizată în compoziţiile sale fiind dragostea. Dintre cele mai cunoscute melodii amintim „I Wanna Love You Forever”, „Irresistible”, „These Boots Are Made For Walking”.
În anul 2005, Jessica Simpson a debutat în cinematografie, când a interpretat rolul lui Daisy Duke, în „The Dukes of Hazzard”. Însă, prestaţia artistei a primit o nominalizare la Zmeura de Aur, la categoria „Cea mai slabă actriţă într-un rol secundar”. A mai apărut în „Employee of the Month”, „Blonde Ambition”, „The Love Guru”.
 
Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii