Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Astăzi, actriţa Meg Ryan...

ro

19 Nov, 2014 09:37 3836 Marime text
Născută pe 19 noiembrie 1961, în Connecticut, cunoscuta actriţă de comedii romantice Meg Ryan împlineşte, astăzi, 53 de ani.
Meg Ryan, pe numele său real Margaret Mary Emily Anne Hyra, a fost protagonista comediilor romantice „Când Harry o întâlneşte pe Sally”, „Nopţi albe în Seattle”, „Sărutul francez”, „Oraşul îngerilor” şi „Mesaj pentru tine”, care, potrivit Wikipedia, au avut încasări de peste 870 de milioane de dolari în lumea întreagă. Mama ei a fost cea care a susţinut-o şi a încurajat-o să studieze actoria. Succesul obţinut ca actriţă a determinat-o să renunţe la facultate, cu un semestru înainte de a absolvi. În 1994, revista People a numit-o una dintre „cele mai frumoase 50 de femei din lume", iar un an mai târziu, criticul Richard Corliss i-a spus că este „sufletul comediei romantice în prezent”.
Pentru rolul interpretat în filmul „Mesaj pentru tine”, unde a jucat alături de Tom Hanks, a fost nominalizată pentru a treia ora la Globurile de Aur. În ultimii ani, Meg Ryan a dispărut din lumina reflectoarelor, preferând să se dedice familiei.
 
Sursa foto: www.nypost.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii