Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sucul de mere – beneficii uimitoare pentru organism

ro

14 Jul, 2014 11:04 26953 Marime text
Pentru menţinerea sănătăţii organismului, sunt recomandate curele de detoxifiere. În momentul în care organismul este slăbit sau obosit, detoxifierea ficatului este extrem de benefică, deoarece odată cu aceasta creşte şi imunitatea organismului.
Pentru a curăţa ficatul este folosit sucul de mere, bogat în vitamine, fitonutrienţi, potasiu, siliciu şi fier. Cura cu suc de mere durează timp de şapte zile, perioadă în care se consumă câte un litru de suc pe zi. În acest interval, se elimină din alimentaţie produsele de origine animală. În schimb, se consumă ceai verde şi limonadă.
Sucul de mere este depurativ, laxativ, antiseptic, tonic pentru muşchi şi nervi, antireumatic şi relaxant hepatic. Acesta reglează funcţiile ficatului şi ale vezicii biliare, elimină calculii şi rezidurile acumulate în canalele biliare. Printre alte beneficii se numără reducerea colesterolului din sânge, reglarea nivelului insulinei din sânge, blocarea asimilării grăsimilor. Totodată, curăţă sângele, venele şi fortifică sistemul nervos.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Fangaro Natural 27 Nov, 2015 21:42 La noi gasiti sucul de mere de care aveti nevoie. Bun , Gustos si Sanatos. 100% natural. www.fangaro.ro