Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un "medicament" natural şi la îndemâna oricum Scăpaţi de pietrele la rinichi cu ajutorul meiului

ro

28 May, 2015 11:30 4012 Marime text
Criza de rinichi este descrisă adesea că fiind mai dureroasă decât o naştere naturală sau cea provocată de un infarct. Organe centrale ale aparatului urinar, rinichii au că principala funcţie vitală eliminarea prin urină a toxinelor. O cantitate în exces de toxine însă conduce la incapacitatea de funcţionare adecvată a acestora şi astfel se formează calculii renali (sau pietrele). În România, procentul persoanelor care suferă de disfuncţii renale s-a majorat îngrijorător în ultimii ani, estimându-se faptul că unul din patru români suferă de afecţiuni ale rinichilor. Cum putem evita să ajungem la astfel de crize nedorite? Ei bine, cuvântul "magic" este meiul.

În medicina naturistă, meiul un remediu incredibil, care este folosit în tratarea litiazei urinare (calculi renali, adică acele depozite minerale întărite care se formează în rinichi). Meiul are capacitatea de a curată rinichii într-un mod eficient, eliminând nisipul sau pietrele. El ajută în vindecarea problemelor femeieşti şi de asemenea vindecă cistita. Această băutură simplă te va ajută să elimini pietrele la rinichi, în mod natural. Nu puţini sunt cei care au declarat că meiul a făcut miracole în cazul lor, reuşind să scape de diverse afecţiuni ale rinichilor. Meiul este una dintre cele mai răspândite cereale, având o valoare nutriţională foarte ridicată şi de asemenea posedând proprietăţi curative.

Cum se prepară "medicamentul minune"? Seara, puteţi spăla aproximativ 200 de grame de mei, cu apă călduţă. Puneţi meiul într-un borcan mai mare şi turnaţi aproximativ doi litri de apă fierbinte peste el. Dimineaţa veţi vedea că a rezultat un lichid alb. Acela este tocmai tratamentul dvs. Lichidul se pune într-un alt recipient şi se bea de-a lungul zilei fără vreo limită, adică puteţi bea cât vă pofteşte inima. Trebuie să urmaţi acest tratament pentru 15 zile, astfel încât să aibă eficacitate. După cele două săptămâni, veţi vedea că pietrele vor fi complet dizolvate, iar corpul le va elimina prin urină. Nu aruncaţi meiul folosit, deoarece cu el vă puteţi pregăti un terci sănătos pentru micul dejun (un pahar de mei, trei căni de apă).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii