Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 71 – 12.03.2022 Astăzi sărbătoresc parteneriatele

ro

12 Mar, 2022 08:43 1207 Marime text
Admir corpul omenesc, admir anatomia sa perfectă și armonia deplină între organele sale. M-a fascinat dintotdeauna modul în care organele și sistemele conlucrează în echilibru și eficiență, pentru a permite întregului corp să funcționeze. Există în corpul nostru exemple extraordinare de parteneriate de susținere și complementaritate a funcțiilor: ficat și fiere, rinichi și vezică urinară, pancreas și splină, tiroidă și paratiroide, plămâni și diafragm, dinți, limbă și glandele salivare, faringe și laringe și multe altele.

Fiecare celulă din corpul nostru poate funcționa autonom, de sine stătător, are toate organitele să-și facă liniștită funcțiile și să rămână în viață. Dar toate celulele corpului aleg să coopereze, să lucreze împreună, să-și unească eforturile, să structureze țesuturi, organe și sisteme, care să formeze în totalitate un corp atât de armonios și versatil. Este uimitoare diversitatea și multitudinea de funcții, sarcini și posibilități pe care le poate îndeplini un corp uman, grație acestor parteneriate între părțile sale componente.

Trăim într-un univers holografic. Ce există la un nivel mic se regăsește într-un nivel mai mare. Societățile umane au avut tendința să imite la nivelul lor de organizare, structura corporală. Casele noastre imită această structură, mașinile și instrumentele pe care le folosim (computerele) conțin o structură similară. Orașele și toate organizațiile umane tind să aibă o structură tip parteneriate (în care mai mulți oameni consimt să lucreze sau să trăiască împreună, pentru binele unei entități mai mari, decât fiecare dintre ei înșiși).

Creatorul Divin al corpului uman ne-a oferit modele de parteneriate armonioase, prin structurile corpului nostru.
Aplicarea exterioară, denaturată de presiunea stăpânilor lumii în veșnica goană după profit și bani a dus la apariția multor structuri diz-armonioase și chiar agresive (dăunătoare). Am realizat că războaiele și conflictele sunt la nivel social exact ceea ce inflamațiile și cancerele sunt în corpurile noastre: structuri haotice, dezechilibrate, care produc durere și suferință întregului corp. Chiar dacă teatrul de război este într-o parte a corpului, întregul suferă și fiecare celulă resimte impactul, într-un fel sau în altul (direct sau indirect).

Astăzi aleg să celebrez parteneriatele armonioase, modul în care oamenii învață să relaționeze prin colaborare și împlinirea intereselor mutuale, pentru binele tuturor celor implicați. Exersez de ani de zile parteneriate diverse, profesionale sau personale, de relaționare cu oameni și împlinirea unor scopuri care nu mi-ar fi disponibile doar mie, singură, ca ființă umană (celulă izolată în structura omenirii).

Am căutat cu răbdare ani de zile și am găsit oameni asemănători vibrațional, cu interese similare celor care mă animă, ne-am testat compatibilitatea în proiecte comune și rămânem pe drum, cât timp ne susținem reciproc la multe nivele. Exact ca într-o căsnicie, care este un parteneriat muncit și foarte susținut, toate relațiile inter-umane se hrănesc și se întrețin prin activitate și efort continuu.

Sărbătoresc astăzi parteneriate extraordinare, cu rezultate care îmi umplu sufletul de bucurie și radiază în jur vibrația mulțumirii și a echilibrului.

Lucrez de câțiva ani cu Centrul Equilibrium Constanța și cu dr. Daniela Profir, medicul inimos care susține acest centru și sunt plină de recunoștință pentru găzduire, pentru parteneriat și pentru trecerea împreună prin diferite provocări și valuri implicate de activitatea profesională într-o economie provocatoare.

Transmit recunoștință femeilor din grupul Femina, care țin aproape de circa 3 ani de zile, în mediul on-line, dovedind că putem să construim o comunitate virtuală la fel de structurată, vie și susținătoare precum cele pe care le-am avut înainte de provocările mondiale cu care ne confruntăm. Un produs recent al acestui parteneriat găsiți aici: https://www.centrulnatura.ro/.../e-book-conversatii-pe.../

Parteneriatul meu cu platformele de educație on-line, în special cu Edu-vision learning
https://www.eduvisionlearning.ro/.../radiatii-interioare...
a dus la multe rezultate concrete: cursuri on-line, materiale și Webinarii, conținut util pentru toți cei care își pun întrebări și caută răspunsuri practice la dificultățile vieților lor.

În prezent, există pe platformă reduceri semnificative la cursurile on-line (o reducere de 80%% la cursul de Turism emoțional, care conține un e-book foarte util despre relațiile femeie – bărbat, parteneriatul bazic al socialului). Profitați de aceste oportunități și de timpul petrecut în casă, datorită frigului primăverii, pentru a înlocui știrile aducătoare de emoții negative, cu informații utile, despre poziționarea eficientă în calm, centrare și echilibru, în cadrul unității familiale. Focalizarea minții pe direcții pozitive împuternicește și oferă o bază de stabilitate într-o realitate în schimbare masivă.

Alt parteneriat pe care îl sărbătoresc astăzi este cel cu firma Alchida.ro, distribuitorul în România al produselor fitoterapice Santarome și al uleiurilor esențiale (și produselor cosmetice) Born to bio. Împreună cu ei organizez Webinare periodice pentru informare și educare generală despre îngriirea corpului, echilibrarea emoțiilor și gândirea pozitivă, indiferent de circumstanțele exterioare ale vieții.

Următorul Webinar la care vă invit să participați este unul cu o structură diferită, în care invităm participanții la consultații deschise: puteți să vă prezentați situația cu care vă confruntați, dificultățile de care vă loviți și să primiți sfaturi utile și ghidaj.
https://alchida.ro/produs/webinar-19-martie/

O facem ca și Webinar, pentru că mulți oameni pot beneficia în urma sfaturilor date altora. Tema este Ghiocei și detoxifierea de primăvară, dar știm că discutând despre alimentație, vom atinge multe alte subiecte de interes, în această perioadă a anului.

Parteneriatul meu de suflet și pentru binele corpului este cel cu Studioul Pilates Vitality Constanța. Irina și Raluca mi-au fost paciente, am avut privilegiul să le ghidez în procesul lor de echilibrare și vindecare, iar turnura destinului le-a transformat în colaboratoarele și partenerele mele de educație. Împreună, ne mișcăm, discutăm și ghidăm pe toți cei dornici într-o călătorie de creștere, auto-cunoștere și auto-echilibrare. Platforma lor ce conține Biblioteca Vitality, cu multe programe înregistrare și disponibile periodic la prețuri de discount, plus Comunitatea Vitality, în care putem interacționa și discuta continuu este un loc prietenos și folositor, pentru persoanele care caută drumul spre vindecare. Am observat și la mine, precum la Irina și Raluca, dar și la multe alte persoane: când tu îți găsești drumul spre Calea ta cu suflet, spre propria vindecare (nu doar fizică, ci a vieții), poți să ghidezi cu ușurință alte persoane pe acest drum. Doar un vindecat poate devenit vindecător.
https://vitalitystudio.ro/detox-de-primavara-pt-toti-cu.../

Sunt implicată în multe alte parteneriate, care mă învață comunicarea, răbdarea, detașarea, perseverența, soluționarea creativă a provocărilor, prezența și dăruirea totală.
Efortul meu de postare zilnic pe Facebook este un parteneriat cu voi, cei care îmi oferiți atenția și energia voastră și pe care vă simt aproape la fiecare pas.

Sărbătorind parteneriatele, sărbătoresc abilitățile oamenilor de a crește interior prin relații.
Vă doresc să vă onorați astăzi propriile parteneriate în care sunteți implicați și să aveți o zi cât mai echilibrată și liniștită.
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii