Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci alimente care te ajută să slăbeşti pe timpul verii

ro

18 Jul, 2014 10:31 1085 Marime text
Pentru a slăbi câteva kilograme, pe timp de vară, există  o serie de alimente care te pot ajuta, printre acestea numărându-se pepenele verde, roşiile, varza roşie, chefirul şi lămâia.
 
Pepenele verde, fructul cel mai consumat în timpul verii, un dulce natural care nu îngraşă, este un mijloc bun de hidratare, sărac în calorii şi bogat în vitaminele A şi C, dar şi în potasiu şi licopen. Roşiile şi sucul de roşii sunt benefice pentru organism şi protejează pielea de efectele razelor solare. De asemenea, roşiile au puţine calorii şi sunt un bun hidratant pe timp de vară. 

Varza roşie este o legumă care se poate consuma fără limite, crudă, fiind ideala în salate. Aceasta este bogată în fibre, acid folic, minerale, vitaminele A, D şi K şi este alimentul ideal în curele de slăbire. Chefirul este o bună sursă de probiotice şi proteine, fiind un produs lactat ce combate apetitul şi îl ţine sub control, ajutând la eliminarea grăsimilor şi la hidratarea organismului. Lămâia conţine mai puţin de un gram de zahăr pe fruct, fluidifică sângele, detoxifică ficatul şi are un rol puternic în eliminarea grăsimilor şi implicit în scăderea greutăţii corporale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii