Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A apărut ciocolata anti-îmbătrânire care reduce ridurile

ro

28 Nov, 2016 00:00 1468 Marime text
Un baton de 7,5 grame de ciocolată poate întineri cu 20 de ani structura pielii unei femei de 50 de ani, scrie one.ro.
 
Pare prea frumos să fie adevărat, dar acest tip de ciocolată promite să întârzie apariţia ridurilor şi a pielii lăsate, fiind creaţia unui grup de oameni de ştiinţă.
 
„Esthechoc“ este un produs al Universităţii Cambridge care, prin mărirea nivelului de antioxidanţi, împiedică formarea ridurilor şi ajută la menţinerea aspectului tineresc al pielii.
 
Un baton de doar 7.5 grame de ciocolată anti-îmbătrânire conţine aceeaşi cantitate de antioxidant astaxantină ca un file de somon de Alaska şi polifenoli cât 100 de grame de ciocolată neagră.
  
Astaxantina ajută la protejarea pielii împotriva razelor UV, a poluării, a frigului sau a căldurii. Astaxantina protejează pielea şi îi permite să se regenereze neutralizând radicalii liberi care atacă celulele pielii. Astaxantina ajută la creşterea nivelului de hidratare al pielii, îmbunătăţindu-i elasticitatea şi reducând ridurile prin uleiurile sale naturale şi îi reface echilibrul hidrolipidic.
 
Creatorii ciocolatei spun că o femeie de 50-60 de ani care consumă zilnic acest tip de ciocolată va arăta, în patru săptămâni, ca la 20-30 de ani.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii