Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Blaga „Vom susţine un guvern condus de Cătălin Predoiu”

ro

19 Sep, 2015 08:20 941 Marime text
 
Copreşedintele PNL, Vasile Blaga a declarat ieri, într-o conferinţă de presă la Poiana Braşov, că liberalii vor susţine un guvern condus de Cătălin Predoiu, candidatul desemnat de partid pentru această funcţie.
 
Vasile Blaga a adăugat că deocamdată nu se poate discuta despre formule guvernamentale, până când nu va fi votată moţiunea de cenzură ce urmează a fi depusă de liberali.
 
„Vom susţine un guvern condus de Cătălin Predoiu, care este candidatul nostru pentru funcţia de prim-ministru”, a declarat Vasile Blaga, copreşedinte PNL.
 
„Până nu vom avea certitudinea, prin vot, că moţiunea de cenzură a fost votată, şi pe cale de consecinţă guvernul Ponta a picat, nu vom discuta de formule de guvernare şi de funcţii”, a subliniat, Alina Gorghiu copreşedintele PNL, în cadrul aceleiași conferințe.
 
Declarațiile lui Vasile Blaga vin după ce anterior în ședința Colegiului Director al PNL, vicepreședintele Mihai Voicu i-a atras atenția vicepreședintelui Andreea Paul că PNL are deja un premier pregătit și desemnat în cazul în care e nevoie să fie preluată guvernarea, potrivit știripesurse.ro.
  
De asemenea, Andreea Paul declarase aseară la Realitatea TV că Gabriel Oprea ar fi un bun premier dacă Victor Ponta și-ar da demisia și că ar fi nevoie de flexibilitate în negocieri.
 
Mai mult deatât, liderii PNL au confirmat ieri la Poiana Braşov, că liberalii vor depune luni o moţiune de cenzură pe tema lipsei de credibilitate a Guvernului Ponta, iar că în acest sens, Alina Gorghiu a precizat, după şedinţa Colegiul Director Naţional al PNL, că tot în cadrul zilei de ieri a obţinut o decizie politică pentru depunerea acestei moţiuni.




Sursa foto: patraru.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii