Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chişinău – Jurnal.md Vizită în premieră a unui general NATO la Chişinău

ro

23 Apr, 2015 17:13 1079 Marime text
NATO susţine suveranitatea, independenţa şi integritatea teritorială a Moldovei. Declaraţia a fost făcută de către adjunctul Comandantului Suprem al Forţelor Aliate în Europa, generalul Adrian Bradshaw, care a apreciat drept excelentă contribuţia militarilor moldoveni în misiunile de menţinere a păcii din Kosovo.

Este primul oficial NATO de un asemenea rang care vine la Chişinău. Generalul Adrian Bradshaw a accentuat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute împreună cu ministrul Apărării, Viorel Cibotaru, că NATO va continua să contribuie la menţinerea păcii în această regiune.

„Sperăm că va fi pace în Ucraina. Nu vom permite ca un stat să abuzeze de integritatea altui stat. NATO va susţine securitatea şi va ajuta Republica Moldova astfel ca niciun conflict să nu progreseze”, a precizat generalul NATO Adrian Bradshaw.

La rândul său, ministrul Apărării, Viorel Cibotaru, a menţionat că a discutat cu adjunctul Comandantului Suprem al Forţelor Aliate în Europa despre asistenţa pe care NATO poate s-o acorde Moldovei pentru reforma sectorului de securitate şi apărare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii