Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicepremierul Liviu Dragnea solicită instituțiilor din Constanța să continue intervenția pe drumurile județene (galerie foto)

ro

20 Jun, 2014 20:46 1480 Marime text
Viceprim-ministrul Liviu Dragnea a declarat astăzi la Constanța la întâlnirea cu reprezentanții comitetului județean pentru situații de urgență că cel mai important lucru pe care l-a urmărit în ultimele două zile a fost să nu existe victime.

„Ați acționat bine, unitar. Rugămintea mea este să aveți ca prioritate familiile care au avut casele inundate. Nu plecați de la ideea că oamenii se gospodăresc singuri, pentru că sunt și oameni în vârstă”, a declarat Liviu Dragnea. Vicepremierul a cerut instituțiilor din Constanța să continue intervențiile pe drumurile județene, iar directorului ABADL, George Papari, i-a solicitat două lucruri: să ia în serios relația contractuală dintre ABADL cu operatorii economici, care închiriază sectoare de plajă, și să intervină urgent pentru a readuce plajele inundate la starea normală.

Menționăm că în contextul evenimentului de astăzi, directorul RAJDP, Adrian Gâmbuțeanu, a declarat că utilajele RAJDP intervin pe cinci drumuri din județ pentru îndepărtarea potmolului și a pietrișului rămase după retragerea apelor. Unul dintre aceste drumuri este cel care face legătura între Peștera și Municipiul Medgidia.

În secțiunea Imagini de mai sus puteți vizualiza mai multe fotografii de la ședința de astăzi a comitetului județean pentru situații de urgență.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii