Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu îmi pot simţi piciorul stâng” Veronica Vezeteu, implicată în accidentul din Mamaia, are trei coaste rupte

ro

05 Mar, 2016 21:09 3467 Marime text
 
O maşină a intrat, joi seară, într-un stâlp, în staţiunea Mamaia, undeva în zona „La Butoaie“. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul, un Ford Focus, aproape că s-a încolăcit în jurul stâlpului. În autoturism se aflau patru tineri, doi băieţi şi două fete.

Băieţii, care se aflau pe locurile din faţă, au murit. Este vorba despre Adrian Bîcu şi Emanuel Coroma. Ioana Dima şi Veronica Vezeteu, două tinere care se aflau pe locurile din spate, au fost grav rănite în accident şi au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Veronica Vezeteu este conștientă şi a scris un mesaj pe Facebook. „Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, deocamdată nu îmi pot simţi piciorul stâng, am trei coaste rupte şi urechea tăiată.. În rest, mici complicaţii sper să ne auzim cu bine. (...) habar nu aveţi ce durere a rămas în sufletele noastre! DOAMNE AJUTĂ!”, a scris tânăra astăzi.

Sursa foto: Facebook.com

Citeşte şi Galeria Farului, în doliu: Adrian Bîcu şi Emanuel Coroma, tinerii decedaţi în accidentul din Mamaia, veghează acum din ceruri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii