Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărit penal după ce și-a atacat fosta concubină cu un cuțit de bucătărie

ro

27 Apr, 2016 22:36 2276 Marime text
 
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov au dispus, prin ordonanţa din 25 aprilie, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Ştefan Ion sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
Inculpatul, aflat în stare de reţinere, a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Ilfov care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele acestuia.
 
Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat următoarea situaţie de fapt: la data de 25 aprilie 2016, în jurul orei 12:30, inculpatul Ion Ştefan, înarmat cu un cuţit de bucătărie, a atacat-o pe persoana vătămată J.P (fostă concubină) într-o zonă intens circulată din oraşul Măgurele. Astfel, inculpatul a lovit-o de mai multe ori cu cuţitul în braţul drept, cu consecinţa secţionării arterei ulnare, a nervului ulnar şi a stratului superficial muscular, producându-i o hemoragie arterială. În momentul în care intenţiona să o lovească cu cuţitul în piept, acesta a fost întrerupt de către un martor care, ajutat de alte două persoane, l-au imobilizat pe inculpat până la sosirea organelor de poliţie care l-au condus la sediul IPJ Ilfov – Serviciul Investigaţii Criminale.
 
Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii