Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urban-constanta Cine vine în locul InterEx

ro

21 Oct, 2015 17:22 5339 Marime text
Epopeea fostului supermarket InterEx a ajuns la final. După ce ani de zile spaţiul a stat gol, recent acesta a fost preluat de un lanţ de retail care îşi va face intrarea pe piaţă constănţeană, potrivit urban-constanta.blogspot.ro.
Dacă InterEx Constanţa a murit din cauza problemelor de management şi a locaţiei oarecum dificile pentru un supermarket: acces pietonal anevoios, terenuri goale în jur, acum situaţia este cu totul altă. Lângă hala lăsată goală atâta timp au răsărit numeroase blocuri, avem un proeict cu câteva sute de locuinţe ce urmează a se finaliza la anul, noi proiecte ce se pregătesc, iar investitorul care a preluat spaţiul urmează să amenajeze un sens giratoriu care să fluidizeze accesul la centrul comercial.
Dar cine este lanţul care îşi face intrarea în Constanţa? Este vorba de SUPECO, parte a grupului Carrefour, fiind divizia de discount. În Constanţa se vor bate cu Lidl - care momentan domină piaţă de discount de la malul marii, dar şi cu Penny, în ultimul caz, un discounter Penny fiind chiar peste drum de viitorul SUPECO, la parterul centrului comercial Doraly.
Conceptul SUPECO a fost lansat prima dată în 2013 în Spania unde au fost deschise patru magazine. Un an mai târziu a avut loc intrarea în România, în oraşele: Giurgiu, Râmnicu Vâlcea şi Târgovişte, după care a urmat un magazin în Slatina.
Astfel Carrefour au ajuns să fie prezenţi în România cu toate lanţurile grupului: Carrefour Hypermarket, Market, Express şi SUPECO.
Prin deschiderea ce urmează a avea loc cel mai probabil până la Crăciun, Constanţa devine primul mare oraş din România care va avea un discount market SUPECO.


Sursa text şi foto urban-constanta.blogspot.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii