Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Şedinta CLM Constanţa Mazăre propune alocarea a 1,5 milioane de lei din buget pentru salvarea HCM

ro

28 Aug, 2014 12:32 2247 Marime text
A început şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal  (CLM) Constanţa. Două proiecte au fost retrase de pe ordinea de zi: unul privind concesionarea unui spaţiu deţinut de municipalitate şi altul privind  privind modificarea anexei la HCL nr.190/31.07.2013 privind aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici ai obiectivului de investiţii  “Construire unităţi locative modulare în municipiul Constanţa şi lucrări tehnicoedilitare aferente Campusului Social Henri Coandă, strada Ştefăniţă Vodă”.
 
Pe de altă parte, reprezentanţii Handbal Club Municipal (HCM) Constanţa au venit în faţa aleşilor locali pentru a-şi prezenta planul de redresare financiară. Ali Nurhan, director executiv la HCM a prezentat în faţa CLM performanţele echipei din ultimii 12 ani: “ Vin cu rugămintea de a nu lăsa ac eastă echipă să moară”, a spus el. HCM Constanţa cere aleşilor o mărire a bugetului echipei.

UPDATE ora 12.45

Primarul Radu Mazăre le-a propus consilierilor locali ca CLM să dea 1,5 milioane de lei în avans către HCM, din banii pe care municipalitatea îi dădea clubului în anul 2015. Propunerea constituie, de fapt, un amendament la proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului municipal Constanţa pe anul 2014. Banii vor proveni din dividendele municipalităţii de la Portul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii