Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Clipe de coşmar pentru o minoră din Târguşor Tatăl vitreg, reţinut pentru un posibil viol

ro

19 May, 2014 12:54 2199 Marime text
O minoră de 13 ani din comuna Târguşor a trecut, sâmbătă, prin clipe de coşmar. Potrivit unor surse, minora a mers la sediul Postului de Poliţie din localitate unde a declarat că tatăl vitreg a obilgat-o să întreţină relaţii sexuale cu el. Tot potrivit unor surse, minora se află în grija tatălui, în timp ce mama acesteia este plecată la muncă în străinătate. Aceasta ar fi plecat în Italia cu numai câteva zile înaintea poducerii acestui eveniment. Femeia mai are o fetiţă 3 ani cu actualul concubin. La plecare, a luat cu ea şi copilul cel mic. Sorin Dascălu, tatăl vitreg, a fost reţinut de organele de anchetă, urmând a fi prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Roxana Onea, cazul a fost sesizat în noaptea de sâmbătă. „Minora de 13 ani a fost preluată, împreună cu fratele ei de 15 ani şi au fost transferaţi în regim de urgenţă la Centrul de Primire Minori. Cei doi fraţi urmează a primi consiliere de specialitate“, a declarat Roxana Onea.

UPDATE. Comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa
La data de 18 mai, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Dascălu Sorin Vasile cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.
În fapt, în sarcina inculpatului Dascălu Sorin Vasile s-a reţinut că în data de 16 mai, în jurul orelor 23.30, în timp ce se afla în locuinţa sa din sat Târguşor, judeţul Constanţa, prin exercitarea de ameninţări cu acte de violenţă asupra fiicei naturale a soţiei sale, în vârstă de 13 ani, care se afla în îngrijirea sa la momentul comiterii faptei, a obligat-o pe aceasta să întreţină cu el raport sexual normal. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii