Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 11 - Social-democrații au votat Felix Stroe este noul președinte ales al PSD Constanța. Nicușor Constantinescu redevine membru de partid (GALERIE FOTO).

ro

29 Jun, 2015 17:18 2748 Marime text
Andrei Dolineaschi, secretarul general al Partidului Social Democrat  este prezent astăzi la Constanța, unde au loc alegerile pentru funcţia de preşedinte al PSD Constanţa. Dolineaschi este, de asemenea, deputat ales în Colegiul Uninominal 2 Dorohoi. Nu în ultimul rând este este cel care a semnat, alături de Victor Ponta, documentul privind suspendarea din partid a lui Nicușor Constantinescu.

În aceste momente, peste 600 de social-democrați din tot județul sunt prezenți la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța pentru a-și alege președintele.

UPDATE 11, ora 20.25
Începând de astăzi încetează suspendarea lui Nicușor Constantinescu din calitatea de membru al PSD - aplicată în urmă cu două săptămâni de conducerea centrală a partidului. Ceea ce înseamnă că președintele CJC este din nou membru cu drepturi depline al PSD. Potrivit documentului semnat de Victor Ponta în urmă cu aproximativ două săptămâni, Nicuşor Constantinescu era suspendat din partid doar până la alegerea noului Consiliu Judeţean al PSD Constanţa, lucru care s-a petrecut astăzi.  Acest lucru nu înseamnă însă și că Nicuşor Constantinescu și-a reluat funcția de președinte executiv al partidului.
Citește și:

UPDATE 10, ora 20.05
Întrebat de ziarişti dacă a fost ofiţer de contrainformaţii, Felix Stroe, noul președinte ales al Organizației Județene a PSD Constanța, a făcut următoarele precizări: „Nu am fost nici măcar o secundă ofițer de contrainformații militare sau ofițer de securitate“, a declarat  Stroe în urmă cu puțin timp.

De asemenea, el a ținut să declare că relațiile PSD cu UNPR vor fi în continuare cele dintre „doi aliați“. Facem precizarea că, astăzi, UNPR a anunțat că a fuzionat prin absorbție cu PP-DD.

Citește și:

UPDATE 9, ora 19.45
Felix Stroe, în calitate de nou președinte ales al PSD Constanța, a declarat: “Nu îmi propun o candidatură în administraţie. În partidul nostru a lipsit o democrație de partid autentică“.
Citește și: 

UPDATE 8, ora 19.34

Felix Stroe este noul președinte al PSD Constanța, ales cu o majoritate covârșitoare: 629 de voturi. De la demisia lui Radu Mazăre din funcţie, conducerea interimară a fost asigurată de senatorul Nicolae Moga.

UPDATE 7, ora 19.32

Funcția deținută până în primăvara acestui an de Nicușor Daniel Constantinescu, aceea de președinte executiv al Organizației Județene a PSD Constanța i-a revenit, în urma votului, lui Decebal Făgădău. Acesta a fost reconfirmat sâmbătă în funcția de președinte al Organizației Municipale a PSD Constanța.  Amintim că Nicușor Constantinescu a fost suspendat din partid chiar de către Victor Ponta în urmă cu aproximativ două săptămâni.

De asemenea, Cristinel Dragomir a fost reconfirmat în funcția de secretar executiv al PSD Constanța

UPDATE 6, ora 18.34

Mesajul lui Decebal Făgădău pentru Felix Stroe, unicul candidat la funcţia de preşedinte al PSD Constanţa: „E greu să vii după Radu Mazăre. E greu să faci performanţă după el. Dar cred că, organizându-te aşa cum ai făcut-o la compania de apă, poţi să faci asta“.

UPDATE 5, ora 18.48
 
În contextul conferinței judeţene a PSD Constanţa de astăzi, Decebal Făgădău, primarul Interimar al Constanței și totodată liderul Organizației Municipale a partidului, a declarat: „Rugămintea mea către parlamentari și către Guvern este aceea de a face ceva pentru funcționarii publici, pentru a le reda demnitatea“.

Citește și:

UPDATE 4, 18.24

Senatorul Nicolae Moga, până azi preşedinte interimar al PSD Constanţa, a declarat la conferinţa judeţeană de alegeri, că azi se încheie o perioadă dificilă  pentru PSD Constanţa. „Azi, odată cu alegerea noului preşedinte“, a precizat Nicolae Moga.

UPDATE 3, ora 18.15
 
Andrei Dolineaschi, secretarul executiv al PSD, a citit, în cadrul conferinței județene de alegeri a PSD Constanța mesajul ministrului Rovana Plumb, președintele Consiliului Național al PSD - care îl înlocuiește în fruntea partidului pe Victor Ponta. Potrivit acesteaia, „PSD Constanța a fost una dintre cele mai puternice organizații din țară“.
Citește și: 

UPDATE 2, ora 17.50
Din cei 695 de social-democrați convocați pentru alegerea președintelui de organizație județeană, la Constanța sunt prezenți în aceste momente 634. Ceea ce înseamnă că alegerile sunt statutare.

Potrivit lui Cristinel Dragomir, La ora actuală, PSD Constanța numără 12.998 de membri la nivelul întregului județ, dintre care 6.157 sunt femei, iar 6.841 sunt bărbați.

Citește și: 


UPDATE1, ora 17.30
La prezidiu sunt așezați deputații Cristina Dumitrache, Mircea Titus Dobre și Radu Babuș, secretarul general - Andrei Dolineaschi, dar și secretarul executiv al PSD Constanța - Cristinel Dragomir, trezorierul organizației județene - Gheorghe Darie, senatorul Nicolae Moga - președintele interimar al PSD Constanța, Decebal Făgădău - recent reconfirmat în funcția de președinte al organizației municipale, precum și Ion Dumitrache, Cătălin Grasa, George Vișan, și Costin Răsăuțeanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii