Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4. Casa a ars, însă căţelul a fost salvat Incendiu la o locuinţă din Constanţa! Intervin pompierii (galerie foto+video)

ro

19 Aug, 2016 17:27 2728 Marime text


Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi, în urmă cu puţin timp, pe strada Radu Logofatu, nr. 1. Un apel la 112 anunţa că a izbucnit un incendiu la locuinţa de la adresa menţionată anterior. Conform primelor date, ar fi explodat o butelie, cel puţin aşa anunţa apelul la 112. Totodată, se pare că focul s-ar fi extins la vecini.

Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 4, ora 18.20
 
Pentru stingerea incendiului au intervenit două autospeciale de la Detaşamentul Palas, întrucât acesta se manifesta violent cu flacără și degajare mare de fum. Casa a ars în totalitate. Totodată, a mai fost afectată izolația unui perete exterior al casei alăturate.
 
În altă ordine de idei, se pare că proprietarii casei au organizat un botez săptămâna trecută.

UPDATE 3, ora 17.55
 
Incendiul a fost lichidat. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

UPDATE 2, ora 17.49
 
Pompierii încă lucrează la lichidarea incendiului, în timp ce mai multe persoane urmăresc intervenţia lor. Un căţel, mai exact un Bichon, a fost salvat de la incendiu.


UPDATE 1, ora 17.43
 
Potrivit informaţiilor noastre, nu ar fi explodat, cum s-a anunţat iniţial, nicio butelie. La locul incendiului au ajuns reprezentanţii ENEL şi cei de la gaze.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 




>

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii