Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tramvai a deraiat în București şi a intrat într-o maşină

ro

04 Apr, 2016 20:18 1742 Marime text
 
În această seară, în jurul orei 18.30, a avut loc un grav accident produs în Piața Victoriei din București. Un tramvai care încerca să intre la depou a lovit un autoturism.
 
Şoferul autoturismului a rămas încarcerat, iar o tânără de 18 ani a fost rănită uşor.
 
Accidentul s-a pe sensul spre Ştefan cel Mare, la intersecţia Bulevardului Iancu de Hunedoara cu strada Mexic. Tramvaiul trebuia să meargă drept pe linie, însă la intersecţia cu strada Mexic a ajuns în partea stângă a drumului şi a lovit o maşină care circula din sens opus, apoi o altă maşină nu a mai putut opri şi a intrat în tramvai, notează româniatv.net.
 
Prima maşină a fost prinsă în partea stângă sub tramvai, iar şoferul a rămas încarcerat. Acesta a fost scos în comă, fiind intubat de echipajul SMURD şi dus la Spitalul Floreasca, a declarat pentru News.ro coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.

„Din primele verificări, se pare că un tramvai care făcea stânga să intre în depou a sărit de pe șine și a lovit o mașină. Erau două victime din autoturism -o fată de 18 ani, rănită ușor, și încarcerat, rănit grav, șoferul autovehiculului”, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii