Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr din localitatea tulceană Carcaliu, vestitiă pentru furtul tablourilor de la Rotterdam, a tras focuri de armă. Vezi motivul incredibil!

ro

21 Aug, 2014 21:47 1662 Marime text
Un tânăr din Carcaliu, localitatea celor care au săvârșit furtul tablourilor de la Rotterdam în valoare de circa 20 de milioane de euro, și-a adus o armă de vânătoare din afara granițelor țării (fără nici un fel de documente) și a tras câteva focuri în aer pentru a-i verifica starea de funcționare, scrie dobrogeanews.ro.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase l-au depistat la data de 19 august pe C. Marian, de 31 ani, din comuna Carcaliu, județul Tulcea, care a introdus fără îndeplinirea formalităților legale și a deținut ilegal pe teritoriul României o armă letală cu destinația vânătoare, plus  un număr de 5 cartușe aferente, de care a făcut uz, fără drept, trăgând două focuri în aer în plan vertical

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă letală, fără drept, potrivit dobrogeanews.ro.

sursă foto: www.informatia-zilei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii