Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un navigator disperat cere ajutor Adrian Mihălcioiu, liderul SLN, a luat legătura cu Ministerul Afacerilor Externe

ro

04 Jun, 2014 12:44 2584 Marime text
Adrian Mihălcioiu, liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor (SLN) Constanţa a dat publicităţii un mesaj primit din partea unui navigator român care solicită ajutor de urgenţă.
„Mă numesc Cojocea Mihai. Sunt timonier pe yacht ALEXANDER CALL SIGN 9HCH8,  staţionat în portul Jedah Saudi Arabia. Lucrăm la bord fără ventilaţie, fără aer condiţionat, în cabină temperatura este peste 40 de grade. Am probleme medicale, am solicitat îngrijiri, nu mi s-au acordat. Duminică am solicitat să fiu debarcat cât mai curând posibil, dar nimeni nu face nimic în acest sens. Muncesc de ieri dimineaţă de la ora 8 până în această dimineaţă la ora 8. Am fost ameninţat de către ofiţerul ZIAGKOS THEOFANIS că voi fi aruncat pe cheu fără bilet de avion, fără shore pass, fără acte. Vă rog, ajutaţi-mă urgent pentru a mă putea întoarce acasă. Vă mulţumesc!”, spune mesajul respectiv.
Adrian Mihălcioiu susţine că navigatorul nu a oferit mai multe informaţii, nici unde anume se află, la acest moment, nava, nici prin intermediul cărei firme s-a îmbarcat. Liderul SNL a declarat însă că a luat legătura cu Ministerul Afacerilor Externe, dar şi cu Ambasada României în Arabia Saudită pentru a le aduce la cunoştinţă acest caz. Pentru moment însă nu se cunosc mai multe date. Adrian Mihălcioiu speră ca, prin intermediul MAE, să afle mai multe date pentru a-l ajuta pe navigatorul care cere disperat ajutor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii