Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un liceu din Tulcea, executat silit în timpul bacalaureatului

ro

28 Jun, 2014 21:01 1576 Marime text
Deși în clase se desfășura examenul de bacalaureat, muncitorii au intrat în sălile unde avea loc testarea și au început să scoată mobilierul pentru a-l încărca într-un camion. Acest lucru s-a întâmplat la liceul „Ghe. Munteanu Murgoci" din Măcin, judeţul Tulcea, care a fost executat silit chiar în timpul unei probe la bacalaureat, transmite Digi 24.

Municitorii sunt angajaţii unei firme de construcţii, care a obţinut în instanţă executarea silită a liceului, pentru datorii neachitate după reabilitarea clădirii. Potrivit Digi 24, firma aparţine unui fost profesor al şcolii.

Întreaga scenă a avut loc în timpul probei de competenţe lingvistice. Muncitorii au luat de la mobilier, aparatură, calculatoare, până la bănci, scaune, imprimante și xeroxuri, desfășurarea examinării devenind imposibilă.

Inspectoratul cu Ministerul Educaţiei afirmă că lucrarea trebuie plătită de Consiliul Local. Consiliul Local nu are însă fondurile necesare. Urmarea? Pentru că nu și-a recuperat datoriile, firma de construcţii vrea să ridice şi echipamentele din laboratoare, mai transmite Digi 24.

Sursă foto: murgocimacin.licee.edu.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii