Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un italian voia să plece din România cu un autoturism marca Jeep model Grand Cherokee căutat în Austria

ro

26 Aug, 2016 12:38 2585 Marime text
Poliţiştii de frontieră au depistat un autoturism marca Jeep model Grand Cherokee, căutat de autorităţile din Austria, cu care un cetăţean italian intenţiona să iasă din România.
 
Ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul italian Marco S., în vârstă de 45 de ani, conducând un autoturism marca Jeep Grand Cherokee, model 2016, înmatriculat în Austria. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de autorităţile austriece la data de 23 august 2016.
 
Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a închiriat autoturismul de la o firmă din Austria şi nu avea cunoştinţă că vehiculul este căutat de autorităţi.
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, autoturismul în valoare de aproximativ 70.000 euro fiind indisponibilizat la I.T.P.F Oradea până la finalizarea acestora.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii