Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat este cercetat pentru deţinere şi transport a peştelui fără documente legale

ro

17 Sep, 2015 12:22 1322 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, ocazie cu care au depistat un cetăţean român, în timp ce transporta, cu o ambarcaţiune, cu o cantitatea de aproximativ 30 kg peşte, fără documente legale.
 
Ieri, în jurul orei 12.50, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea au depistat, pe malul drept al Dunării, în zona  localităţii Murighiol, un bărbat în vârstă de 33 de ani, în timp ce descărca, dintr-o ambarcaţiune cu motor, doi saci din rafie cu peşte proaspăt din specii diferite.
 
În urma verificărilor a fost descoperită cantitatea de 33,6 kg de peşte din speciile chefal, caras şi ştiucă, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente justificative.
 
Referitor la provenienţa peştelui, bărbatul a declarat că l-a cumpărat de la persoane necunoscute de pe raza localităţii Murighiol, pentru consumul propriu.
 
Astfel, poliţiştii de frontieră au ridicat peştele în vederea confiscării, acesta fiind predat spre valorificare unor societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar tânărul este cercetat  pentru săvârşirea infracţiunilor de „deţinere şi transport a peştelui fără documente legale”.


Sursa foto: ziare.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii