Pentru perioada Paştelui
informaţii utile, tradiţii, program magazine
14:47 25 09 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Traian Băsescu a primit deja cetăţenia Republicii Moldova

ro

09 Jun, 2016 20:53 701 Marime text
Fostul șef al statului Traian Băsescu a obţinut cetăţenia Republicii Moldova după trei luni de așteptare, asta în condițiile în care pentru a deveni cetăţean moldovean termenul legal de primire a cetăţeniei este de un an.
 
Președintele Nicoale Timofti a semnat decretul în acest sens, informația fiind confirmată în exclusivitate pentru Deschide.MD de către Secretarul General al Președinției, Ion Păduraru, potrivit România TV.
 
„Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti a semnat, joi, decretele prin care Băsescu Traian și Băsescu Maria le-a fost acordată cetățenia Republicii Moldova. Cetățenia le-a fost acordată în temeiul art. 24, alin. 2, din Legea Cetățeniei. Decretele  urmează să fie publicate în Monitorul Oficial și, ulterior, Băsescu Maria și Băsescu Traian vor depune jurământul în fața Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova la București”, a anunţat serviciul de presă al preşedinţiei Republicii Moldova.
 
Președintele Traian Băsescu s-a declarat mulțumit de faptul că a obținut cetățenia Republicii Moldova și a subliniat că pentru el acest lucru era o obligație pe care și-a asumat-o public.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii