Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
20:25 22 11 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Tragedie Un fost jandarm constănţean a decedat în atentatul de la Kabul

ro

02 Jul, 2013 16:48 3079 Marime text
Referitor la situaţia celor doi cetăţeni români, victime ale atentatului care a avut loc în această dimineaţă la Kabul, Afganistan, Ministerul Afacerilor Externe informează că, în urma finalizării procedurilor specifice, misiunea diplomatică a României la Kabul a confirmat oficial decesul cetăţeanului român, dat dispărut în urma atentatului.

Este vorba despre Cristian Paul Boulean, de 43 de ani, fost jandarm până în anul 2004, ne-a confirmat purtătorul de cuvânt al IJJ Constanţa, Sorin Trancă.

Cel de-al doilea cetăţean român este rănit şi se află, în continuare, sub îngrijire medicală, starea de sănătate fiind stabilă. Ministerul Afacerilor Externe a comunicat informaţiile, atât cu privire la cetăţeanul român decedat, cât şi cu privire la cel rănit, către autorităţile române competente, în vederea contactării şi informării familiilor acestora. Misiunea diplomatică a României se află în contact permanent cu autorităţile locale şi aliate, fiind pregătită să acorde asistenţa consulară necesară, în baza competenţelor legale.

Ti-a placut articolul?

Comentarii