Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe A2. 3 morți. 5 ani de la moartea celebrului țambalist Bidi Iordache. Nepotul lui Toni Iordache (video)

ro

13 Jul, 2016 12:20 3587 Marime text

„Acul ceasului de viteză al maşinii (nr Mercedes Clasa C) s-a oprit la 110 km la oră. Vă confirm că accidentul s-a produs după ce unul dintre pneurile autoturismului a explodat. Tragedia s-a petrecut pe 13 iulie (NR-2011), pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers dinspre Cernavodă spre Bucureşti, în dreptul kilometului 18. Cu alte cuvinte, tinerii mai aveau puţin şi ajungeau în Bucureşti“, declara, la vremea respectivă, pentru ZIUA sde Constanța, comisarul şef Lucian Diniţă, comandantul, de atunci, al Direcției Poliției Rutiere.


Așa au murit, atunci, trei tineri: două fete și un băiat.
La volanul maşinii se afla Bogdan Bidi Iordache, în vârstă de 23 de ani, care a murit la spital, Mari şi Iuliana, cele două pasagere din Mercedes, pierzându-și viața la scurt timp după producerea tragediei.
Facem precizarea că Iuliana era iubita lui Bidi.
Bogdan Iordache, țambalist și el, cunoscut ca şi Bidi, de 23 de ani, era nepotul celebrului ţambalist Toni Iordache.

Pe data de 20 iulie, Bidi Iordache a fost înmormântat la Cimitirul Izvoru Nou, tânărul fiind condus pe ultimul drum de circa o mie de persoane.
O tânără care susţinea că se afla în spatele Mercedes-ului condus, din câte se pare de Bidi, declara că maşina tinerilor s-a făcut „acordeon". „Eram cu două maşini în spate în momentul accidentului...Dumnezeule cât de crunt a fost să vedem cum sar prin parbriz/geamuri cu roţi peste ei, maşina în patru secunde maxim s-a transformat într-un acordeon....Și mai apoi, când am oprit maşina în încercarea disperată de a acorda un ajutor... erau o fată şi un băiat întinşi în mijlocul carosabilului, care s-au mişcat o dată sau de două ori, şi o altă fată într-un şanţ", a mai spus tânăra martoră a grozăviei.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii