Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2. Accidente pe Autostrada Soarelui Poliţişti blocaţi în trafic! Circulaţie intensă pe şi spre litoral

ro

03 Aug, 2015 07:43 2055 Marime text
 
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa traficul a început să crească în intensitate. La staţia de taxare de la Feteşti coloana de autovehicule formată pe sensul către Constanţa, pe banda destinată achitării pe loc a tarifului, a ajuns la circa 600-700 de metri, fiind în creştere. Poliţiştii prezenţi în zonă informează conducătorii auto că pot plăti taxa prin SMS sau la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate, însă aceştia preferă să achite cash.

UPDATE ora 9.40


Deoarece câţiva conducători auto nu au păstrat o distanţă corespunzătoare în mers sau nu au pus în funcţiune luminile de avarie când încheiau coloana, s-au produs şi câteva tamponări.

UPDATE2 ora 10.28

Pe A2 au mai avut loc şi două accidente în care au fost implicate trei, respectiv cinci maşini, la kilometrii 135 şi 140, iar banda a doua a fost blocată. "Pentru prevenirea altor accidente, îi sfătuim pe conducătorii auto să reducă viteza pe A2 Bucureşti - Constanţa, chiar înainte de a ajunge în dreptul spaţiului de servicii din apropierea podului peste care DJ308A (drumul care duce către Baza Aeriană 86) traversează autostrada. De asemenea, se circulă îngreunat, în coloană, pe autostrada A4, de la ieşirea de pe A2 până la nodul rutier cu DN39, în apropiere de Agigea. Deoarece multe autovehicule erau încadrate pe banda de urgenţă, echipajele de poliţie nu au putut ajunge în timp util la locul unui accident rutier, pentru a fluidiza circulaţia", transmite Biroul Infotrafic.
 
De asemenea, coloane de autovehicule s-au format şi pe DN Centura Bucureşti, la intrarea pe Autostrada Soarelui, atât dinspre Glina, cât şi dinspre Otopeni, deoarece numeroşi automobilişti intenţionează să circule pe autostradă. Poliţiştii prezenţi în zonă vor redirecţiona periodic circulaţia dinspre Bucureşti pe banda a doua a autostrăzii, pentru a facilita intrarea de pe banda de accelerare şi breteaua dinspre DNCB pe banda unu. 

Foarte aglomerat este şi pe DN39, în zona intersecţiei cu A4, dar nu numai, pe sensul de mers către Mangalia.

Sursa foto: Facebook Info Trafic Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii