Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:12 21 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Infotrafic anunță Trafic intens! Rute alternative la Autostrada A2 Constanța- București

ro

01 Aug, 2021 16:16 939 Marime text
  • Pentru evitarea aglomerării autostrăzii A2 Constanța – București, recomandăm conducătorilor auto care se întorc de pe litoral în această după-amiază folosirea rutelor alternative.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră – 16:00 - valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de deplasare către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța. De asemenea, în acest moment nu sunt evenimente rutiere în desfășurare.
 
Pentru evitarea aglomerării autostrăzii A2 Constanța – București, recomandăm conducătorilor auto care se întorc de pe litoral în această după-amiază folosirea rutelor alternative, respectiv:
  • DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia - Urziceni – DN 2 – București;
  • A2 – Fetești sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea –București;
  • DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna - A2 Drajna – București (sau, din municipiul Călărași - DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).
Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

De asemenea, recomandăm șoferilor să respecte limitele legale de viteză, să pună în funcțiuni luminile de avarie când încheie o coloană care oprește sau încetinește brusc, să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii și să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii