Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic intens pe autostrada A4, către Agigea. La Eforie Nord se circulă greoi, iar lucrările de la podul de la Agigea nu ușurează deloc traficul

ro

16 Jul, 2016 13:32 2419 Marime text
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră pe Autostrada Soarelui, traficul rutier a mai scăzut în intensitate pe sensul de mers către Constanţa, între București și Medgidia.
 
Se circulă îngreunat pe autostrada A4, până la nodul rutier cu DN39, în apropiere de Agigea, pentru că DN39 nu are capacitatea de a prelua traficul de pe autostradă (capacitatea de circulație a DN39 este diminuată și din cauza lucrărilor care se execută la podul de la Agigea, două dintre cele patru benzi ale podului fiind închise - detalii pe pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România).
 
De asemenea, la această oră, pe A2 București – Constanța traficul rutier se desfăşoară fără probleme de fluenţă.
 
Pe DN39 Constanța - Mangalia se circulă îngreunat de la nodul rutier A4-DN39 la Agigea, aceasta și din cauza diminuării capacității de circulație a drumului național (două dintre cele patru benzi ale podului fiind închise din cauza lucrărilor care se execută la podul de la Agigea).
 
De asemena, și pe raza staţiunii Eforie Nord traficul rutier este intens, însă nu sunt semnalate blocaje în trafic.
 
Pe DN1 Ploiești – Brașov, traficul rutier se desfășoară mai îngreunat la intrarea în Comarnic dinspre Ploiești. S-a format o coloană de autovehicule, pe sensul de mers către Brașov, însă acestea sunt în mișcare. Traficul rutier este, de asemenea, intens, pe raza stațiunii Bușteni.

În judeţul Vâlcea, pe DN7 Râmnicu-Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 234, în zona Câineni, traficul rutier se desfăşoară în condiții normale (nu mai este apă pe carosabil). Amintim că, din cauza unei ploi torențiale, pe sprafața carosabilă s-a acumulat apă și traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate.
 
În județul Caraș - Severin, traficul rutier pe DN57 Orșova – Moldova Nouă a fost reluat în condiții normale (pe ambele sensuri), la km 65+600 de metri, între localităţile Cozla (judeţul Mehedinţi) şi Berzasca (judeţul Caraş-Severin). Amintim că, din cauza pietrelor căzute de pe versant, traficul rutier a fost întrerupt între Cozla și Berzasca și ulterior s-a circulat pe un fir, alternativ.
 
De asemena, nici pe DN58B Reșița – Voiteg, în județul Caraș - Severin, nu mai sunt semnalate probleme între localitățile Măureni și Gherteniș. Amintim că, din cauza apei acumulate pe carosabil, în urma unei ploi torenţiale, s-a circulat îngreunat (pe un fir, alternativ, dirijat de polițiști) la kilometrul 35.
 
Polițiștii le reamintesc conducătorilor auto că prin staţia de taxare de la Feteşti se poate trece liber, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate (OMV Petrom, Mol, Rompetrol) ori prin SMS, la numărul 7577 - număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă Orange Romania, Vodafone Romania, Telekom Mobile şi RCS&RDS (detalii pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România).     
 
”Mare atenţie! Nu opriţi şi nu circulaţi pe banda de urgenţă a autostrăzilor! Aceasta este destinată exclusiv autospecialelor de intervenţie!”, sfătuiesc polițiștii. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii