Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Telefonul care ... explodează

ro

01 May, 2015 18:22 1853 Marime text
Lansat cu surle și trâmbițe în toamna lui 2014, Motorola Nexus6 este primul smartphone cu adevărat premium din seria Nexus. Nu s-a mai făcut nicio concesie în ce privește camera foto și video, calitatea materialelor și finisarea. Cu toate acestea, se pare că are o mare problemă: bateria.
 
Anul acesta câţiva utilizatori s-au plâns pe site-urile de socializare de bateria telefonului, care pur și simplu se umflă și determină la deschiderea capacului din spate, care este lipit de telefon. Mai mult, un utilizator din India a dezvăluit că telefonul pur și simplu i-a explodat, acesta nefiind utilizat în acel moment, nici pus la încărcat. Monica Jasuja a postat pe contul ei de twitter imaginile cu smartphoneul distrus:
 
"Nexus6 a explodat , bateria a fost distrusă, in mod cert nu mai poate fi utilizat !! Slavă Domnului că nu a fost un incendiu! Aici sunt poze ! Sunt șocată, pentru că atunci când s-a întâmplat telefonul nu era folosit, nu era pus la incarcat", a scris Monica pe siteul de socializare
 
Motorola, care produce Nexus 6 pentru Google, a recunoscut problema, potrivit timesofindia.indiatimes.com, și s-a oferit să înlocuiască toate telefoanele afectate.
 
În România,  Motorola Nexus 6 (32GB) se comercializează la pretul de aproximativ 3000 RON.
 
Sursa: libertatea.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii