Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr, prins în flagrant de un poliţist aflat în timpul liber

ro

02 May, 2013 08:57 1088 Marime text
 
        La data de 1 mai a.c., ora 21.15, un poliţist al Biroului Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, în timp ce se afla în timpul liber, l-a surprins în flagrant pe I. M., de 17 ani, din Constanţa, care, prin exercitarea de acte de violenţă, a smuls de la gâtul unei femei de 50 de ani, din Constanţa, care se afla la intrarea în scara blocului, un lanţ de aur. Prejudiciul cauzat, în valoare de 700 lei a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

        Pe baza probatoriului administrat în cauză până la acest moment, minorul a fost reţinut de poliţişti, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată, în vederea luării măsurii arestării preventive, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

         Suspectul a fost introdus, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Constanţa.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului, urmând ca la finalizarea investigaţiilor, dosarul să fie înaintat unităţii de parchet competente cu propunerile corespunzătoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii