Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:00 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de persoane, în pericol pe litoral. Cele mai multe cazuri, la Costinești!

ro

27 Jul, 2016 10:06 1752 Marime text
Sezonul estival este în plină desfășurare, iar pompierii și echipajele de intervenție de pe plaje au avut deja sute de intervenții.

Mai mult de 700 de oameni au primit ajutor din partea pompierilor SMURD dislocați pe litoral, iar inspectorii de prevenire au făcut verificări la circa 500 de clădiri.

Potrivit autorităților, cele mai multe cazuri au fost înregistrate în stațiunea Costinești, unde au fost asistate medical 344 de persoane, urmate de Eforie – 157 persoane, Mamaia – 117 persoane și Jupiter – 102 cazuri.

„Pentru consolidarea climatului de securitate a cetățenilor care tranzitează stațiunile litoralului românesc, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a dispus o serie de măsuri care să asigure gestionarea eficientă a diverselor tipuri de risc. Acestea vizează acoperirea palierelor preventiv şi operativ, prin suplimentarea personalului și tehnicii existentă la nivelul județului Constanţa, cu efective și mijloace specifice din mai multe județe ale țării care să optimizeze misiunile pompierilor salvatorilor“, au declarat reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii