Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șova, așteptat la Tulcea. Proiectul privind drumul expres dintre Constanța și Brăila, în atenția ministrului

ro

14 May, 2014 17:19 1834 Marime text
Ministrul Transporturilor, Dan Șova, va fi prezent sâmbătă la Tulcea și Isaccea.

Începând cu ora 10.00, demnitarul este așteptat la sala Mihail Kogălniceanu din municipiul Tulcea, unde se va întâlni cu reprezentanți ai administrației publice din județ, ai serviciilor deconcentrate, ai mediului de afaceri și nu numai.

După-amiază, ministrul Șova se va deplasa la Isaccea, acolo unde va discuta cu autoritățile locale din zonă.

„Este o oportunitate pentru noi, cei din județul Tulcea, să putem discuta față în față cu ministrul Transporturilor. Avem, astfel, șansa de îi arăta oficialul guvernamental care sunt problemele cu care se confruntă acest județ și ce planuri avem pentru modernizarea infrastructurii de transport“, a precizat, într-un comunicat de presă, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Unele dintre cele mai importante proiecte pe care le va realiza Consiliul Județean Tulcea sunt legate de transport și presupun realizarea unui drum expres între Constanța și Brăila, a unui pod peste Dunăre și investiți în aeroportul Tulcea. Acestea sunt numai o parte din proiectele pe care administrația județeană urmează să le implementeze, susține Horia Teodorescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii